Шановні ветерани Другої світової війни! Дорогі земляки!

 У ці травневі дні Україна вшановує пам’ять всіх жертв Другої світової війни 1939—1945 років та відзначає День перемоги над нацизмом.

8 травня – це день пам’яті про тих, хто не повернувся живими з війни 1939 – 1945 років, за кожним, хто боровся із нацизмом. У цей день схилімо голови у глибокій скорботі перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, в містах і селах, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях.

9 травня вшануймо всіх живих ветеранів Другої світової війни, хто пройшов її палаючими стежками, хто мужньо вистояв у надлюдських випробуваннях і не скорився, хто звільнив рідну землю від загарбника.

І сьогодні, коли Україна знову є епіцентром протистояння агресору, дві величні дати – 8 та 9 травня є для всіх нас нагадуванням про справжню вартість священного миру, вчать цінувати те, що десятиліттями вважалось таким звичним і простим – мирне небо над головою.

Щиро бажаємо захисникам України усіх фронтів і воєн міцного здоров’я, злагоди у  родинах і довгих літ щасливого життя! Світла пам’ять і безмежна вдячність мільйонам співвітчизників, які загинули в полум’ї боротьби над нацизмом.

Честь і слава живим героям! Пам’ятаємо! Перемагаємо!

 

З повагою,

Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко