Фото без опису

8 травня у селах Ліпляве, Келеберда, Озерище відбулись заходи до Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

У заходах взяли участь працівники виконавчого комітету Ліплявської сільської ради, навчальних закладів та голови ветеранських організацій.

У цьому році в Україні 8 і 9 травня не проводяться масові заходи у зв’язку з карантином. Тому, в ці дні ми не могли  наражати на небезпеку наших громадян, запросивши всіх бажаючих на захід та разом вшанувати героїв.

Зі словами подяки та із закликом до всіх присутніх пам’ятати про подвиг героїв минулої страшної війни до присутніх звернулись голова територіальної громади Сергій Геращенко, директор Ліплявського ліцею Галина Кубар та відповідальний за військовий облік в громаді Валентин Третяк.

Присутні поклали квіти до пам’ятників і вшанували пам'ять загиблих за Україну хвилиною мовчання.

Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга Світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису