Фото без опису

Кожна друга неділя квітучого травня в українських родинах прославляється вшануванням Матері.

Безумовно, День матері - одне з найбільш зворушливих свят, тому що всі ми з дитинства і через все життя до своїх останніх днів несемо в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить і буде самовіддано любити свою дитину незважаючи ні на що.

Напередодні цього прекрасного свята сільський голова Сергій Геращенко відвідав  матерів-героїнь, які проживають на території Ліплявської сільської ради: Боровик Ганну Григорівну, Наливайко Ольгу Олександрівну, Усіченко Ніну Іванівну, Чаруху Марію Геннадіївну, Пилипенко Катерину Іванівну та від імені виконавчого комітету сільської ради, депутатського корпусу привітав їх зі святом і вручив продуктові набори.

«Нехай тепло домашнього вогнища, виплекане Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, повсякчас зігріває Ваших рідних, нехай діти дарують Вам ласку і повагу, а добро, яке Ви невтомно сієте довкола себе, повертається сторицею. Щастя Вам, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в щасливе завтра» - з такими словами Сергій Валентинович звернувся до кожної матері-героїні.

Фото без описуФото без описуФото без опису