Фото без опису

 

16 червня 2020 року о 13.00 годині

в приміщенні Ліплявського сільського клубу відбудеться

засідання 43 позачергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 15.05.2019 №28-13/VII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Савченку Олександру Ігоровичу».

2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Вовчку Миколі Васильовичу зі зміною цільового призначення.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину Костенку Віталію Олексійовичу.        

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Наливайко Антоніні Іванівні.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянину Поздняку Віталію Геннадійовичу.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, яка розташована за адресою: с.Келеберда, вул.Гайдара, 44 (Келебердянський старостинський округ) Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області.

7. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01), яка розташована за адресою: с.Ліпляве, вул.Трусова, 31 Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області. 

8.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності загальною площею 1,5402 га, кадастровий номер 7122083900:01:001:1905.

9. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Ковбі Сергію Вікторовичу, зі зміною цільового призначення.

10. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Боровику Сергію Миколайовичу.

11. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Буднік Юлії Володимирівні.

12. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Комаровському Олександру Мар’яновичу.

13. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Поздняку Віталію Геннадійовичу.

14. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Ковбі Михайлу Вікторовичу, зі зміною цільового призначення, кадастровий номер 7122082300:01:001:2106.

15. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянину Ковбі Михайлу Вікторовичу, зі зміною цільового призначення, кадастровий номер 7122082300:01:001:2105.

16. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянці Могильній Валентині Вікторівні, зі зміною цільового призначення.

17. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 7122082300:01:001:2064 для подальшого продажу на земельних торгах у формі аукціону, зі зміною цільового призначення.

18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

19. Про розгляд заяви громадянки Нероди Галини Миколаївни.