Фото без опису

Карантин вніс свої корективи в роботу цілого світу, але водночас відкрив нові можливості та способи комунікації. Яскравим прикладом цього став нещодавній онлайн фото-конкурс, приурочений Всесвітньому дню вишиванки.

Гарного весняного дня, в пору краси, розквіту та цвітіння, коли Україна святкувала Всесвітній день вишиванки з 21 по 24 травня 2020 року виконавчим комітетом Ліплявської сільської ради проводився онлайн фото-конкурс «Всім вишиванкам вишиванка».

  Яскраві світлини учасники конкурсу публікували на сторінці фейсбук Ліплявської громади. Всі фото радували око та тішили серце. Однак, вирішальне слово - за глядачами. Потрібно було обрати ті, що найбільше вирізняються розкриттям заданої тематики, емоційним впливом та оригінальністю задуму.

За результатами онлайн-голосування переможцями в номінаціях стали:

Краща родина у вишиванках - родина Савченко Артема, Яни та Софійки (с.Ліпляве)

Кращий колектив у вишиванках - колектив "Кришталеві роси" Ліплявського СК

Краща чоловіча вишиванка - Савченко Артем (с.Ліпляве)

Краща жіноча вишиванка - Слюсар Ірина (с.Ліпляве)

Краща дитяча вишиванка – Мерзленко Софійка та Єгор (с.Ліпляве)

Нагородження переможців онлайн фото-конкурсу «Всім вишиванкам вишиванка» відбулося 16 червня 2020 року у приміщенні Ліплявського сільського клубу.

Сільський голова Сергій Геращенко з вітальним словом звернувся до присутніх в залі та  привітав  переможців.

 «Хочу подякувати за активність, креативність та позитив усім учасникам, переможцям та тим, хто віддавав свої голоси. Так, спільно ми змогли створити справді святкову атмосферу та зробити ці дні особливими, адже саме ця зацікавленість і небайдужість стали виявом теплої і щирої підтримки у час, коли ми усі змушені бути на віддалі один від одного», – наголосив сільський голова.

Звісно, відповідно до умов конкурсу Сергій Валентинович нагородив переможців   цінними подарунками та грамотами.

Вітаємо переможців та бажаємо, щоб Ваша вишиванка завжди залишалась Вашою святинею та оберегом.

 Дякуємо всім, хто долучився до конкурсу та надіслав свої фото, хто активно підтримував переможців своїм голосуванням. Завдяки Вам ми побачили багато колоритних світлин щасливих людей. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису