На період дії карантину вносяться зміни в режим роботи Головного управління ДПС у Черкаській області.

 

Оновлений графік роботи:  

робочий день починається о 8 год. 00 хв. і триває до 17 год. 00 хв.; у п’ятницю з 8 год. 00 хв.  до 15 год. 45 хв.; з обідньою перервою – з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв.

 

Прийом відвідувачів у центрах обслуговування платників здійснюється за таким графіком роботи:

з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п’ятницю з 10 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.), з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв. та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 – 15 хв.

 

Такі зміни внесені в регламент роботи відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів, з урахуванням змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України».

Вхід у приміщення ЦОП:

  • відбувається тільки в захисних масках, рукавичках, та після дезинфекції рук;
  • не допускаються у приміщення громадяни, які мають ознаки інфекційних захворювань;
  • обмежується кількість одночасного перебування людей в залах обслуговування ЦОП: 1 відвідувач – 1 віконце, або робоче місце, яке працює;
  • дотримання  відстані між відвідувачами та працівниками ЦОП не менше 1 метра один від одного (для зручності на підлозі розміщені розмежувальні лінії).

 

Для зручності відвідувачів, біля входу у ЦОП розміщені оголошення з переліком номерів телефонів, за якими платники можуть звертатися для отримання консультацій щодо адміністративних та інших послуг.

Нагадуємо про можливість отримання адміністративних послуг в електронному вигляді через Електронний кабінет.

За допомогою меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до Головного управління ДПС у Черкаській області у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через субсайт Головного управління ДПС у Черкаській області офіційного вебпоталу ДПС.

Крім того, наголошуємо, що отримати кваліфікований електронний підпис можливо не лише у Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС, а й звернувшись до будь-яких інших кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг, перелік яких розміщено на сайті центрального засвідчувального органу Міністерства цифрової трансформації України (http://czo.gov.ua) у розділі «Довірчі послуги».

Також звертаємо увагу, що вся актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Черкаській області за посиланням: ck.tax.gov.ua та на сторінці у Facebook https://www. facebook.com/tax.cherkasy/