Фото без опису «Аби руки і охота, буде зроблена робота» - свідчить народне прислів’я. Яскравий приклад цьому є об’єднання зусиль жителів вул. Канівська с.Ліпляве та сільської ради.

По нашій вулиці Канівська (Писаренків хутір) пролягає грунтова дорога, що після дощу перетворювалася на річку. Після грейдерування дорога ставала кращою, але надовго не вистачало: ями знову з'являлися, а пилюка летіла в наші будинки! Тому ми, з чоловіком, проявили ініціативу в організації вирішення цього питання. Більшість сусідів ініціативу підтримали, за що їм велике дякую! Першим ділом зустрілися з головою громади Геращенком Сергієм Валентиновичем. Вислухавши наше питання, він сказав, що громада в силі надати необхідну техніку, але не має можливості купити покриття для дороги. Тому ми, з сусідами, купили асфальтну суміш, а в домовлений час на нашу вулицю заїхав грейдер, каток і два трактори! Комунальне підприємство "Добробут" також долучилося до роботи. Нехай покриття хватило на невелику ділянку дороги, та це перші кроки. Далі все в наших руках!
          Хочемо висловити подяку виконавчому комітету сільської ради та голові ОТГ Геращенку Сергію Валентиновичу за допомогу,
оплату надання послуг грейдера. Працівникам Ліплявського СКП «Добробут» за виконання робіт та жителям вул..Канівська, які фінансово долучилися до ремонту дороги.

Також, хочемо нагадати всім, що громада це не одна особа, громада — група людей, об'єднаних спільністю становища, інтересів, що ставить перед собою певні спільні завдання.

Коли кожен зрозуміє, що він є частиною громади, тоді буде розвиток і лад. Єднаймося і робимо нашу громаду кращою!

 

Савченко Оксана Леонідівна

Савченко Владислав Анатолійович