Фото без описуПитання ремонту доріг – одне з головних в діяльності Ліплявської сільської ради по всіх селах громади. Нещодавно за сприяння сільського голови Геращенка С.В. із сільського бюджету було виділено 40 тис.грн. для придбання щебеню на поточний ремонт частини дороги по вул..Б.Хмельницького та А.Кітавані в селі Озерище.

Спочатку на цих ділянках у великі ями завезли пісок та будівельні відходи і спланували дорогу. З метою  безперешкодного руху транспорту  обрізали дерева біля закинутих домоволодінь. Фінальним етапом  були роботи із завезення та розгортання щебеню, планування доріг.

В ремонтних роботах приймали участь працівники СКП «Добробут», сільськогосподарську та автомобільну техніку надали директор ВП «Дніпровський» Трохимець О.В. та ФОП Розовик В.В.. Особливу подяку від жителів села за професіоналізм, наполегливість та високоякісну роботу висловлюємо працівникам ВП «Дніпровський»  трактористам Нероді Сергію, Нероді Владиславу, Коропу Петру, працівникам СКП «Добробут» Лубенцю Роману, Савченку Віктору.

 

 

Тетяна Захарченко, в.о.старости с.Озерище