Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

30 липня 2020 року о 13.00 годині

в приміщенні Ліплявського сільського клубу відбудеться

засідання 45 позачергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний:

1. Про викладення рішення сільської ради від 14.05.2020 № 42-7/VII «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) громадянці Денисенко Олені Вікторівні, громадянці Олисеєнко Наталії Миколаївні» в новій редакції.

2. Про внесення змін до рішення сільської ради від 19.07.2019 №30-7/VII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Лисак Лесі Миколаївні».

3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Боровику Сергію Миколайовичу зі зміною цільового призначення.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Комаровському Олександру Мар’яновичу зі зміною цільового призначення.

5. Про затверджння проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Супруненко Ользі Олександрівні зі зміною цільового призначення.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) громадянці Матлах Тетяні Миколаївні.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови (03.15) (нежитлова будівля – адміністративний будинок), яка розташована за адресою: с.Ліпляве, вул.Гайдара, 117 Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області та внесення змін до договору оренди землі від 07.12.2007 року зареєстрованого в Державному реєстрі земель за № 712208394001953.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована за адресою: с.Ліпляве, вул.Гайдара, 18 Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області.

9.  Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Герганкіній Марині Василівні.

10. Про передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди та встановлення орендної плати.

11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.

12. Про розгляд заяви громадянина Булаха Анатолія Миколайовича.

13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Савченку Олександру Ігоровичу зі зміною цільового призначення.        

14. Про умови оплати праці директора СКП «Добробут».