Цього разу за участі жителів нашого хутора було здійснено заходи по облаштуванню території для дитячого майданчика, поля для пляжного волейболу та пляжу.

Хочемо висловити щиру подяку голові ОТГ Геращенку Сергію Валентиновичу за допомогу та підтримку у наданні необхідної техніки. Спасибі за співпрацю!!!
Окрему подяку хочеться висловити Тамонову Олександру Геннадійовичу, представнику від підприємства «Айвері», який долучився до заходу і подарував м’ячі та волейбольну сітку.

Спасибі депутату Ліплявської сільської ради Валентині Івановій, яка почастувала маленьких трудівників кавуном, динею та солодкою водою, створивши атмосферу свята.

Дякуємо Андрію Скопцю, інспектору відділу освіти, молоді, спорту та культури Ліплявської ОТГ, який також долучився до облаштування волейбольного поля.

Щира подяка небайдужим мешканцям, які незважаючи не «гарячу» пору, домашні справи, знайшли час і взяли участь у заході з благоустрою! Плідно, дружно попрацювали, навіть маленькі жителі. Разом ми сила! Незабаром зустрічаємось знову! Це тільки початок! Не говоримо, не пишемо, а робимо разом!!!

 

Леся Джуриленко, жителька с.Ліпляве