Фото без опису

Робота за проектом «Відновлення шкільної майстерні» набирає швидких обертів.  Силами працівників Ліплявського ліцею було демонтовано станки в майстерні та підготоване приміщення закладу до ремонтних робіт.

Педагогічний колектив Ліплявського ліцею  намагається забезпечити гідні умови для навчання учнів, котрі часто мають різні інтереси, але нажаль в час сучасних технологій  мало уваги  приділяють предметам,  які  можуть знадобитися їм на протязі всього життя та в процесі трудової діяльності, а саме урокам трудового навчання. Тому, працюючи над проектом, ми поставили собі завдання:

     відновити приміщення майстерні;

     познайомити учнів з технікою безпеки підчас роботи з інструментами та станками;

     допомогти учням здобути практичні навички;

     підготувати учнів до подальшої трудової  діяльності

Нагадуємо: даний проект реалізується завдяки перемозі у конкурсі «Час діяти» від БФ «МХП-Громаді». Загальна планова вартість проекту становить 100891 грн., в тому числі:  Кошти БФ «МХП-ГРОМАДІ» - 49807 грн., та кошти з інших джерел ( місцевого бюджету та спонсорські) - 51084 грн..

Що ми отримаємо внаслідок відновлення шкільної майстерні?

По- перше:  покращену шкільну інфраструктуру та  в повному обсязі виконану навчальну програму.

По- друге: Налагоджену тісну  співпрацю між жителями громади та органами місцевого самоврядування.

По-третє: Покращені знання учнів  з техніки безпеки при роботі зі  станками та інструментами. За рахунок ознайомлення учнів з технікою безпеки буде  зменшено травматизм на виробничих підприємствах.

Адміністрація закладу освіти сподівається, що робота по відновленню шкільної майстерні буде завершена  до кінця вересня.

 

                                                                                                    Галина Кубар, директор  КЗ «Ліплявський ліцей»