Так швидко плине час… Спочатку весна, а потім і літечко пролетіло. Вже так давно не чути дитячих голосів на подвір’ї школи та у класних кімнатах. Через пандемію засумували шкільні парти, коридори, вчителі…

      Але незабаром 1 вересня. Діти знову прийдуть до школи, а на них вже чекають світлі затишні класи, шкільне подвір’я і весь колектив Ліплявського ліцею. Адже всі працівники закладу освіти готували школу та шкільне подвір’я до приходу дітей. Всі разом фарбували, гребли опале, замітали, пололи квітники, лабіринт, косили траву, поновлювали спортивні споруди, готували котельню до осінньо-зимового періоду, адже територія закладу освіти майже 6 га. Одним словом, працівники Ліплявського ліцею – дружна команда. Не стояли осторонь і працівники Ліплявської сільської ради. Не було таких питань, яких би не вирішив сільський голова С.Геращенко. Майже кожний день у голови села розпочинається із відвідин Ліплявського ліцею. Усі питання вирішуються для покращення навчально –матеріальної бази закладу освіти.

       Від імені адміністрації закладу освіти дякую всім працівникам за підготовку школи до нового 2020-2021 навчального року. Нехай кожна домівка буде наповнена радістю, щастям, здоровям, добром, миром і благополуччям. А голові села С.Геращенку та працівникам сільської ради хочу подякувати за турботу про наш заклад. Здоров’я, щастя, миру і злагоди всім Вашим родинам.

Директор Галина КУБАР