Фото без опису

Протягом червня-серпня 2020 року працівники Келебердянського ліцею та батьки приклали максимум зусиль, щоб на належному рівні підготувати заклад загальної освіти до навчального року.

   За цей проміжок часу були заготовлені та попиляні 100 куб. м. дров, зроблено косметичний ремонт шкільної котельні та нанесено маркіровку згідно інструкції,   побілено надвірні туалети та погріб, обкошено шкільну територію. Крім того, поновлено покриття даху центрального входу школи, зроблено косметичний ремонт в приміщенні школи, проведена протипожежна обробка дерев’яних конструкцій горища та встановлені протипожежні люки, проведена протипожежна сигналізація шкільного приміщення та котельні з виведенням на центральний пульт пожежної охорони.  Також були закуплені стенди в кабінети зарубіжної літератури та української мови та придбано два радіо- та два шнурові мікрофони.  

    Все це стало можливим завдяки постійній підтримці сільського голови Сергія  Геращенка, депутатів та виконавчого комітету  Ліплявської сільської ради. Тож ми щиро вдячні їм за турботу, а також дякуємо за посильну допомогу батькам та всім працівникам нашого закладу.

    

З повагою, адміністрація та педагогічний колектив КЗ «Келебердянський ліцей»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису