Шановні школярі, вчителі  та батьки Ліплявської територіальної громади!

Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року!

Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.

День знань — це єдине свято, яке одночасно є і особистим для кожного і загальним для всіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається дорога в майбутнє до нових звершень та самостійного життя. Тож бажаю всім учням гарного настрою протягом усього навчального року, нових друзів, яскравих вражень, високих досягнень і постійного прагнення до знань, а батькам — здоров’я, сил і терпіння!

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Висловлюю вам щирі слова вдячності за  вашу самовіддану працю, розуміння, мудрість і турботу, за те, що впродовж  щоденної клопіткої праці виховуєте багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними  своїми знаннями, любов’ю та теплом. Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів!

Нехай цьогорічний першовересень принесе  нашим дітям  широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, а батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей!

 

З повагою, сільський голова Сергій Геращенко