Фото без опису

На території села Келеберда єдиним закладом для організації дозвілля жителів є сільський будинок культури. Це і місце для проведення дозвілля молоді, сімейного відпочинку, та чи не єдиний заклад, де люди відпочивають, спілкуються, бережуть народні традиції та звичаї і передають їх підростаючому поколінню.

У 2019 році за кошти державного та місцевого бюджету проводився капітальний ремонт даного приміщення. Замінено старі дерев’яні вікна на енергозберігаючі, встановлено нові двері, проведено сучасне опалення приміщення, встановлено теплогенератор. Також було оновлено сцену, встановлено банер, придбано мультимедійний комплекс. Для колективів будинку культури придбано сценічні костюми.

Облаштовано і територію біля будинку культури. Заасфальтовано площадку перед закладом, встановлено дитячий майданчик.

Працівники Келебердянського будинку культури в період дії карантину долучились до проведення внутрішніх робіт приміщення. Ремонт зроблено у гримерних кімнатах, малому залі, холі, кабінеті директора, костюмерні. Пофарбовані підлога, стеля та стіни.

Фарбування стелі і стін у холі та малому залі, було зроблено працівниками ФОП Міщенко М.Л.

Вся робота відбувалася під контролем сільського голови Сергія Валентиновича Геращенка, який щоденно відвідував заклад культури, аби особисто переконатись що роботи проводиться на належному рівні.

Багато роботи було зроблено силами працівників сільської ради.
Ми хочемо подякувати всім, хто долучився до проведення ремонту, а саме: Хроленко Г.М., Педан Т.Ф., Савченко Н.І., Гризодуб В.Г., Лобода М.І., Кур'ян А.В., Литвин М.В.

Також, дякуємо депутатам, виконавчому комітету сільської ради та голові громади Геращенку С.В. за постійну підтримку закладу культури, увагу, турботу та вагомий внесок у розвиток талантів громади.

Оксана Гречухіна, директор Келебердянського СБК