Фото без опису

 

Невдовзі розпочнеться опалювальний сезон.

Ще однією зі складових гармонійного розвитку дитини є температурний режим. Недотримання температурного режиму в закладах освіти може негативно вплинути на здоров’я дітей.

Тому підготовка закладів освіти Ліплявської ОТГ до сталого функціонування в осінньо-зимовий період також є одним з найважливіших питань, які перебувають на контролі Ліплявської сільської ради.

Для економії коштів місцевого бюджету з 1 січня 2019 року котельні КЗ «Ліплявський ліцей» та КЗ «Келебердянський ліцей» Ліплявської ОТГ на заміну тепловій енергії природного газу були переведені на альтернативні види палива. Закупівля дров проводиться у Золотоніському лісовому господарстві. Із вирішенням питання забезпечення котелень дровами завжди допомагає Ліплявське лісництво на чолі з керівником Олександром Чарухою. Завдяки цьому підприємству заклади освіти на зиму вже повністю забезпечені дровами.

Щиро дякуємо керівникам підприємств, фермерам та всім небайдужим за допомогу, яка надається та за співпрацю при вирішенні спільно з органами місцевого самоврядування питань піклування про дітей.

Фото без опису