Фото без опису24 вересня 2020 року в приміщенні клубу с. Ліпляве відбулось засідання 47 чергової сесії Ліплявської сільської ради, яке провів сільський голова Сергій Геращенко.

На порядок денний засідання виносилося 28 питань, зокрема такі важливі, як «Звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради за І півріччя 2020 року» та «Звіт про виконання  бюджету Ліплявської сільської ради за І півріччя 2020 року».

Депутати внесли зміни до Програми «Турбота» та передбачили  в ній надання одноразової матеріальної допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку.

З метою впорядкування та обліку об’єктів комунальної власності Ліплявської сільської ради затверджено Перелік об’єктів комунальної власності Ліплявської сільської ради.

Депутати активно обговорювали питання «Про надання згоди на безоплатну передачу юридичної особи Комунального некомерційного підприємства «Канівська центральна районна лікарня» Канівської районної ради та майна зі спільної власності територіальних громад сіл Канівського району Черкаської області у комунальну власність Канівської міської ради Черкаської області».

Директор СКП «Добробут» Нерода В.П. прозвітував про діяльність підприємства. Депутати заслухали даний звіт та внесли ряд пропозицій щодо покращення діяльності СКП «Добробут».     

В ході засідання депутати розглянули та прийняли ряд рішень з земельних питань.

Всі питання сесії попередньо були детально розглянуті та обговорені в постійних профільних комісіях сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису