Ліплявська сільська рада Канівського району Черкаської області повідомляє  про початок громадського обговорення щодо  врахування громадських  інтересів  у проекті   містобудівної  документації – внесення змін до генеральних планів з коригуванням меж населених пунктів та планів зонування території сіл Ліпляве, Келеберда, Озерище Ліплявської сільської ради ОТГ

         У відповідності до закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженому Постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 № 555, Ліплявська сільська рада Канівського району Черкаської області повідомляє про початок громадського обговорення щодо  врахування громадських  інтересів  у проекті   містобудівної  документації – внесення змін до генеральних планів з коригуванням меж населених пунктів та планів зонування території сіл Ліпляве, Келеберда, Озерище Ліплявської сільської ради ОТГ.      

         Замовник  містобудівної документації:  Ліплявська  сільська рада.

         Розробник містобудівної документації: ПП «ДІ ПРОЕКТ», м. Черкаси

         Генеральні плани сіл Ліпляве, Келеберда та Озерище розроблені на виконання рішень  Ліплявської сільської ради від 21.06.2018 № 12-4/VII, 12-5/VII, 12-6/VII, з метою визначення територіального розвитку на проектний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів,  а також з метою оптимальної функціональної організації території населеного пункту.

Основні техніко-економічні показники:

 

Площа існуюча

Площа проектна

Ліпляве

610

673

Келеберда

376

440

Озерище

109

120

 

         Посадовою особою відповідальною за організацію розгляду пропозицій визначено начальника відділу земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою Ліплявської сільської ради Миненка Володимира Борисовича.

         Пропозиції (зауваження) щодо матеріалів проектів містобудівної документації  можна подавати за адресою: с.Ліпляве, вул. Центральна, 2 в період із 28 вересня по 28 жовтня 2020 року та на офіційний веб-сайт сільської ради - silradaliplava@gmail.com.    

 

         Відповідно до частини 6, статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянам у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові,  місце  проживання,  особистим підписом  і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм,  державних стандартів та правил.

         Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

  1. Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні.
  2. Юридичні особи, об’єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні.
  3. Власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та суміжних з нею територіях.
  4. Представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію.
  5. Народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

         Пропозиції, подані особами, не визначеними пунктом 7 цього Порядку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

         Громадські слухання та презентація проектів генеральних планів сіл Ліпляве, Келеберда та Озерище буде проходити  29 жовтня 2020 року  о 14.00  год. в приміщенні Ліплявського сільського клубу за адресою: с. Ліпляве, вул. Гайдара, 33.

 

Ескізи генеральних планів сіл Ліпляве, Келеберда, Озерище.

Фото без описуФото без опису