Фото без опису

Дорогі освітяни Ліплявської громади!

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом– Днем вчителя.

Сьогодні, як і багато літ поспіль, мільйони школярів, учнів, студентів скажуть самі добрі і теплі слова своїм педагогам і наставникам. У цей день також з величезною теплотою згадують своїх вчителів ті, хто вже пройшов шлях учнівства і йде по життю, спираючись на цінний багаж отриманих знань.

Вчитель - це завжди трудівник і подвижник своєї справи. Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп безперервного вдосконалення, які супроводжують роботу з учнями, незалежно від того, чи ходять вони ще в дитячий садок, освоюють шкільну програму або вже отримують професійні знання. Тому в учительській професії завжди залишаються найкращі, віддані справі розвитку освіти люди - золотий фонд, опора і гордість країни.

Щиро вдячний вам шановні вчителі за вашу  працю, творчий пошук,  добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість.

Низький уклін і тим, хто віддав системі освіти кращі роки свого життя і знаходиться на заслуженому відпочинку.

Бажаю вам, дорогі працівники освіти, міцного здоров’я, родинного затишку, нехай вас завжди супроводжуютъ успiхи, хай щедрою буде до вас доля, а вaшi серця зiгрiває людсъка довiра та любов.

 

З повагою, сільський голова Сергій Геращенко