Зараз серед дітей та підлітків,  що захоплюються активними видами дозвілля,  набуло популярності катання на скейтбордах, самокатах, роликах. Але, катаючись на дорогах загального користування діти часто наражають себе на небезпеку.

Тому  від  мешканців Ліплявської ОТГ стали надходити прохання  обладнати на території громади місце для катання на скейтбордах, велосипедах, роликах, самокатах  тощо.

 В зв’язку з цим, за дорученням сільського голови,  працівниками Ліплявської ОТГ було підготовлено проєкт створення Ролодрому на території Ліплявської ОТГ, котрий було подано на конкурс мікро грантів «Час діяти – «Україно», що проводився за підтримки БФ «МХП-Громаді». Проект створення Ролодрому було відібрано конкурсною комісією до числа переможців.

Представниками ініціативної групи було проведено опитування стосовно місця для облаштування Ролодрому. Обрано місце  в центрі села, біля клубу.  Працівниками СКП добробут найближчим часом будуть розпочаті роботи з   підготовки площі для  побудови майданчика.