ПЕРШІ МІСЦЕВІ ВИБОРИ

 

25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ

 

Ліплявська сільська територіальна виборча комісія

Черкаського району Черкаської області

ПОСТАНОВА

с.Ліпляве

18 год 10 хв

05 жовтня 2020 року                                                                                            № 11

Про затвердження тексту виборчих бюлетенів з виборів депутатів районних рад  для голосування у відповідних виборчих округах

 

Відповідно до  частин першої - четвертої, статті 240 Виборчого кодексу України , Постанови Центральної виборчої комісії від 24 вересня 2020 року № 295 додатків 9,13, постанови від 2 жовтня 2020 року №330 «Про затвердження форми та кольору виборчих бюлетенів з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів для голосування у відповідних виборчих округах», Ліплявська виборча комісія постановляє:

1. Затвердити текст виборчого бюлетеня для голосування у багатомандатних виборчих округах з виборів депутатів Ліплявської сільської ради на  перших місцевих виборах депутатів та голови  сільської ради  25 жовтня 2020 року згідно з додатками 9,13.

2. Визначити ступень захисту виборчого бюлетеня у вигляді

гільйоширної рамки з елементами негативного і позитивного виконання (рівень А і Б).

          3.  Визначити підприємством-виготовлювачем виборчих бюлетенів поліграфічне видавництво  «Брама -Україна» ФОП Третяков О.М. (18000 м.Черкаси, вул.Слави, 1, тел. 063-625-55-12 та доручити голові комісії Сташук Ю.В. укласти договір на виготовлення виборчих бюлетенів з виборів депутатів та голови  Ліплявської сільської ради.

4. Забезпечити право суб’єктам виборчого процесу на виборах у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів та голови  Ліплявської сільської ради на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року ознайомитися з вище затвердженим текстом виборчого бюлетеня.

 

5. Цю постанову вивісити для загального ознайомлення на стенді офіційних матеріалів комісії у терміни і у порядку, визначеному частиною четвертою     статті 37 Виборчого кодексу України, а також оприлюднити на веб-сайті Ліплявської сільської ради відповідно до  частини четвертої статті 23, частини восьмої статті 199 Виборчого кодексу України.

 

 

 

Голова Ліплявської сільської територіальної

виборчої комісії                                                                                        Ю.В.Сташук

 

                                                      ______________________

                                                                (підпис)      

 

                                                                              МП

 

Секретар Ліплявської сільської територіальної

виборчої комісії                                                                                          В.П.Кранга

                                                        ______________________

                                                                 (підпис)