Фото без опису14 жовтня  у Келебердянському будинку культури відбувся святковий захід до Дня захисника України.

На захід запросили військовослужбовців та членів родин учасників антитерористичної операції на сході нашої країни та учасників бойових дій на територіях інших держав, які проживають на території Ліплявської громади.

З вітальними словами вдячності та шани до військовослужбовців та членів їхніх сімей звернувся Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко. Він подякував учасникам АТО за мужність та героїзм, вірну службу на благо своєї землі та українського народу.

Також  привітала присутніх із святом секретар Ліплявської сільської ради Ніна Голуб та вручила матеріальну допомогу від виконавчого комітету Ліплявської сільської ради учасникам АТО та учасникам бойових дій на територіях інших держав.

Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт. Кожен народ оспівує свою землю, захищає і славить свою країну. Цього дня зі сцени звучали пісні про мужність, відвагу та любов до рідної України у виконанні колективу «Горлиця» Келебердянського будинку культури та Надії Смикалової.

Щиро дякуємо нашим дорогим Захисникам та бажаємо міцного здоров'я, щастя і благополуччя, нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість досвої Батьківщини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису