Фото без описуОГОЛОШЕННЯ

 

19 жовтня 2020 року о 13.00 годині

в приміщенні Ліплявської сільської ради відбудеться

засідання 48 позачергової сесії

 Ліплявської сільської ради VII скликання

 

Порядок денний:

1. Про внесення змін до рішення сільської ради від 25.06.2020 №44-8/VII «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки».        

2. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік та плану-графіку здійснення заходів з відстеження результативності  прийнятих регуляторних актів на 2020 рік.        

3. Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.02.2019 №23-18/VII «Про  надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Савченко Галині Іванівні».

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянці Сем’янків Світлані Олександрівні зі зміною цільового призначення.

5. Про затвердження рішення виконавчого комітету Ліплявської сільської ради.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності загальною площею 1,5402 га, яка розташована на території Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області (за межами населеного пункту), кадастровий номер 7122083900:01:001:1905.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності загальною площею 1,7168 га, яка розташована на території Ліплявської сільської ради Канівського району Черкаської області (за межами населеного пункту), кадастровий номер 7122083900:01:001:1906.

8. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Близнюку Василю Вікторовичу.

9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Захарченку Івану Олександровичу.

10. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Іваковій Майї Федорівні.

11. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Мізіну Олександру Миколайовичу.

12. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Мостіпан Світлані Анатоліївні.

13. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Мостіпану Анатолію Васильович.

14. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Налісніковському Богдану Олександровичу.

15. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Нікітіну Олександру Миколайовичу.

16. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Протасенку Олександру Яковичу.

17. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Райжісу Олександру Вітаутасовичу.

18. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Фурман Світлані Миколаївні.

19. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Чупріну Даніїлу Олександровичу.

20. Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Білецькій Людмилі Андріївні.

21. Про проведення повторних земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.

22. Про скасування рішення сільської ради від 24.09.2020 №47-24/VII «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва громадянці Симоненко Раїсі Іванівні».        

23. Про погодження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею 0,02526 га для будівництва і обслуговування будівель торгівлі в с.Ліпляве вул. Центральна, 24 громадянці Глобенко Валентині Григорівні.        

24. Про надання згоди на передачу безоплатно у комунальну власність територіальної громади Бобрицької сільської ради юридичної особи Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Канівської районної ради Черкаської області та закріпленого за ним майна із власності територіальних громад Канівського району в особі Канівської районної ради Черкаської області.

25. Про надання згоди на передачу безоплатно у комунальну власність територіальної громади Бобрицької сільської ради юридичної особи Комунальне  підприємство  «Лікарняна аптека Канівського району» та закріпленого за ним майна із власності територіальної громади Канівського району в особі Канівської районної ради.        

26. Про основну щорічну відпустку сільському голові Геращенку С.В.