Фото без опису

Щиро дякую мешканцям сіл Озерище, Ліпляве, Келеберда, Прохорівка та Сушки за висловлену мені довіру на чергових місцевих виборах сільського голови Ліплявської сільської ради, що відбулися 25 жовтня 2020 року. Окрема подяка моїм рідним, друзям, знайомим та усім хто був зі мною на цих виборах.

В ході децентралізації органи місцевого самоврядування отримують більше повноважень та ресурсів. Отже я усвідомлюю, що перед мешканцями громади стояло не просте, а відповідальне рішення щодо вибору сільського голови та депутатів. Ваша довіра надихає мене ще більше працювати на розвиток нашої громади.

Обіцяю, що буду абсолютно однаково відноситися до всіх населених пунктів, що увійшли до нашої громади. Разом із цим, закликаю всі політичні партії, які у виборчій компанії обіцяли покращувати життя наших людей, втілювати ці плани у життя. Із своєї сторони робитиму все щоб цьому сприяти.

Усім депутатам об’єднаної громади бажаю плідної роботи і пам’ятати, що ми взяли на себе відповідальність за стан життя нашої громади та її жителів.

 

З повагою, сільський голова Сергій Геращенко