Фото без опису

Надзвичайно важким видався 2020 рік, більшості з нас довелося порушити свої звичайні будні та підлаштуватися під вимоги неочікуваного карантину.

Думаю кожен може уявити наскільки незручною стала діяльність всіх установ культури в Україні. Не є виключенням і Ліплявський сільський клуб, проте керівники колективів намагалися якомога більше зберегти умінь та навиків, які були здобуті за роки роботи.

Незважаючи на обмеження пандемії, колективи клубу взяли участь у семи конкурсах, місцевого,  всеукраїнського та міжнародного значення.

Одним з таких конкурсів став Міжнародний конкурс мистецтв "Щтурм", який відбувся наприкінці зими, де були здобуті високі нагороди у двох номінаціях. Солістка Слюсар Вікторія отримала перше місце у категорії "Солісти" та відзнаку конкурсу "Краще вокальне соло".

Колектив "Діти України" здобув диплом першого ступеня в категорії "Вокальні колективи".

У травні в Ліплявський громаді було оголошено фотоконкурс "Всім вишиванкам вишиванка", в якому колектив сільського клубу "Кришталеві роси" зайняв перше місце в номінації "Колектив у вишиванках".

Щороку обласний центр народної творчості проводить конкурс "Мистецька Петрівка", приурочений християнському святу Петра та Павла. На цьому заході вокальний колектив "Відродження" Ліплявського сільського клубу здобув диплом третього ступеня у номінації "Аматорський фольклорний автентичний колектив."

На початку жовтня учасники художньої самодіяльності сільського клубу взяли участь в дитячому онлайн-конкурсі "Срібне джерельце", де солісти колективу "Відродження" посіли перше місце у номінації "Вокальні колективи" (малі форми), солістка Слюсар Вікторія посіла друге місце в категорії "солісти"та дует "Родина" посів друге місце у номінації дуети.

28 жовтня 2012 року в приміщенні Черкаського міського будинку культури відбулося засідання конкурсної комісії обласного фестивалю-конкурсу "Народ мій є, народ мій завжди буде!" В конкурсній програмі взяли участь 82 учасниках з 6 міст, 11 районів та 19 отг. в категорії "Кращий відеокліп" диплом 2 ступеня здобула Слюсар Ірина, третього ступеня дует у складі Вікторії Слюсар та Поліни Кисляк.

Як нагороду за пророблену роботу, до дня працівника культури у листопаді Ліплявський сільський клуб отримав відзнаку у номінації "Найкращий будинок культури".

Сподіваємось, що досягнення аматорів Ліплявського СК 2021 року будуть значно більші, а зустрічі з глядачами безперервні.

 

Ірина Слюсар, директор Ліплявського сільського клубу