Дуже приємно, коли відчуваєш, що про тебе хтось дбає, хтось допомагає. Що інтереси ліцею не байдужі. І спішимо повідомити про завершення проєкту «Відновлення шкільної майстерні», який реалізовувався завдяки перемозі у конкурсі «Час діяти» від БФ «МХП-Громаді» та відкриття шкільної майстерні.

Прищеплювати дітям любов до робітничих професій доводилося у незадовільних та навіть небезпечних умовах, адже місцями стіни майстерні вразив грибок.

Власними силами ми б не впоралися. Почали шукати інші джерела,  взяли участь у конкурсі мікрогрантів «Час діяти» Благодійного фонду «МХП - громаді». Ми вже мали досвід співпраці з фондом та й узагалі МХП - наш давній і надійний партнер. Наш проєкт «Відновлення шкільної майстерні» став одним із переможців цьогорічного конкурсу і ми нарешті змогли привести її у належний стан»,

Загальна планова вартість проекту становить 100891 грн., в тому числі: Кошти БФ «МХП-ГРОМАДІ» - 49807 грн., та кошти з інших джерел ( місцевого бюджету та спонсорські) - 51084 грн.

І звісно, яке ж свято без подарунків?!..В подарунок на відкриття заклад освіти отримав ручний фрезер для обробки деревини від сільської ради.

 

Галина Кубар, директор КЗ «Ліплявський ліцей»

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису