Фото без описуЩороку 14 грудня ми відзначаємо День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Чорнобильська катастрофа – найбільша за всю історію ядерної енергетики. В житті українців Чорнобиль є незаживаючою раною болю і втрат. Масштаби лиха та важкість наслідків стали найтяжчими в історії нашої планети. Героїзм ліквідаторів врятував мільйони життів, врятував світ.  Ціною свого життя і здоров’я, під великими дозами опромінення вони  зупинили невидимого і дуже підступного ворога.

Ми в неоплатному боргу перед героями-чорнобильцями, які захистили теперішні й прийдешні покоління від радіаційного лиха. Схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. 

Сьогодні схилити  голови перед подвигом учасників ліквідації наслідків катастрофи на ЧАЕС та покласти квіти до пам’ятного знаку прийшли учасники тих буремних подій, представники сільської ради. Сільський голова Сергій Геращенко щиро подякував ліквідаторам аварії на ЧАЕС за мужність і відвагу, завдяки яким, без перебільшення, вони врятували світ.

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС! Ви є справжнім прикладом патріотизму, мужності та самовідданості. Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, сімейного затишку, оптимізму, добробуту та благополуччя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису