Фото без опису

Сьогодні Ліплявську громаду з робочим візитом відвідав народний депутат України Скічко Олександр Олександрович.

Метою зустрічі було визначити напрямки співпраці з представниками місцевого самоврядування, а також конкретно визначити декілька основних, глобальних проблем громади та по можливості їх вирішити.

В спілкуванні з народним депутатом України взяли участь сільський голова Сергій Геращенко, старости, керівники структурних підрозділів та депутати сільської ради від політичної партії «Слуга народу».  

На початку зустрічі сільський голова Сергій Геращенко надав інформацію про проблемні питання громади, проекти, які планується реалізувати.

В діалозі з народним депутатом Олександром Скічком висловлювали також свої наболілі питання депутати сільської ради. Загалом зустріч була досить жвавою та продуктивною.

Підсумовуючи, учасники зібрання визначили основні, пріоритетні напрямки роботи, а саме: ремонт дитячого садочка в с.Ліпляве, ремонт шкільної їдальні Ліплявського ліцею, ремонт дороги  Канів-Ліпляве-Прохорівка-Домонтове                  Т-24-04, капітальний ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини (утеплення, заміна даху).

На завершення народний депутат України Олександр Скічко відмітив високу активність присутніх, небайдужість до своєї громади та проблем жителів сіл, пообіцяв по можливості допомогти у вирішенні піднятих проблем.

Також, Олександр Олександрович вручив для Ліплявської громади засоби індивідуального захисту від COVID-19 та спортивний інвентар для навчальних закладів.

В свою чергу сільський голова Сергій Геращенко подякував Олександру Олександровичу за турботу про громаду та за співпрацю по вирішенню проблем сьогодення.

Фото без описуФото без описуФото без опису