Фото без опису13 січня в Сушківському будинку культури відбулося засідання 5 позачергової сесії Ліплявської сільської ради VIIІ скликання.

Перед розглядом питань порядку денного, за ініціативи сільського голови Сергія Геращенка, депутати оглянули приміщення школи в с.Сушки. З 2019  року Сушківський навчальний заклад припинив свою діяльність, в зв’язку з чим приміщення закладу не використовується. Тому сільський голова організував дану поїзду, щоб депутати особисто оглянули приміщення та внесли свої пропозиції щодо подальшого його використання.

На порядок денний засідання виносилося 16 питань.

В ході засідання депутати затвердили 5 програм з життєдіяльності громади, зокрема з охорони навколишнього природного середовища, національно-патріотичного виховання дітей та молоді, оздоровлення та відпочинку дітей, розвитку освіти та культури в громаді. Затвердили Передавальні акти Прохорівської сільської ради та її виконавчого комітету. Прийняли рішення про організацію харчування дітей у закладах освіти Ліплявської сільської ради та ряд рішень з земельних питань.

Депутатською фракцією ВО «Черкащани» внесено на порядок денний засідання питання «Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо впровадження мораторію на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги та оплату за використаний природний газ і  електроенергію з 1 січня 2021 року».

Депутати одноголосно підтримали дане звернення.

Всі питання сесії попередньо були детально розглянуті та обговорені в постійних профільних комісіях сільської ради. Депутати всі рішення підтримали одноголосно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису