Фото без опису

Нарешті прийшла справжня зима з морозами та снігом. Такі погодні умови принесли чимало радості  дітлахам та деякі незручності в вигляді засніжених доріг та тротуарів.

За дорученням Ліплявського сільського голови Геращенка Сергія Валентиновича було організовано  роботи по розчищенню доріг громади від снігу.

Для розчищення доріг та прибудинкових територій на території Ліплявської територіальної громади були задіяні 7 одиниць  спецтехніки.

Велику допомогу громаді у розчищенні снігу надали місцеві підприємці та фермери – технікою, ресурсами, людьми. 

До усунення наслідків негоди долучилося ТОВ «Канівське лівобережне мисливське господарство» (директор Хорошун Іван Іванович),  яке надало послуги по розчищенню снігу у селах Сушки та Прохорівка.

ФГ «Блуберрі фарм» (керівник Пукшин Наталія Вікторівна) розчищало дороги в с. Келеберда.

ФГ «Едельвейс» (директор Слюсар Іван Миколайович) чистили дороги в с.Ліпляве.

2 трактори ВП «Ліпляве» ТОВ НВФ «Урожай» (регіональний директор Трохимець Олександр Васильович) надавали послуги по розчищенню снігу у селах Озерище та Ліпляве.

Трактористи Ліплявського СКП «Добробут» (директор Нерода Василь Павлович) розчищали дороги від снігу в селах Ліпляве, Келеберда, Прохорівка та Сушки.

Працівники Ліплявського лісництва (керівник Чаруха Олексадр Григорович) здійснювали ремонтні роботи техніки.

Всі підприємства проводили роботи на власній техніці та використовували власне пальне.

Дорогу Т-24-04 обслуговує ПП «Канів-Граніт (керівник Авеян Абов Володяйович), яке систематично та вчасно розчищало дану дорогу в Ліплявській громаді.

Тож велика подяка керівникам підприємств, депутатам, трактористам та жителям громади за співпрацю, надану спецтехніку  та що долучилися до ліквідації наслідків снігової стихії.

        Приємно відзначити,що у даному питанні ми працюємо скоординовано та злагоджено на добробут нашої громади!

        Роботи тривають і надалі…