Фото без опису

 

25 лютого 2021 року відбулось засідання сьомої чергової сесії Ліплявської сільської ради VIIІ скликання, яке провів сільський голова Сергій Геращенко.

Перед розглядом питань порядку денного депутати схвалили ряд звернень, зокрема звернення до Черкаської обласної ради щодо збереження та подальшого використання майна комунальної власності Черкаської обласної раде, яке знаходиться на території с.Ліпляве, та звернення щодо створення Національного природного парку «Середньодніпровський». 

На порядку денному засідання сесія стояло 29 питань. Депутати  заслухали та затвердили звіти про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Ліплявської сільської ради ОТГ за 2020 рік, про виконання бюджету Ліплявської сільської ради за  2020 рік та про виконання бюджету Прохорівської сільської ради за 2020 рік. Внесли зміни до бюджету Ліплявської сільської територіальної громади на 2021 рік.

Директор КНП «КЦПМСД» Канівської  міської ради Черкаської області Наталія Горьова доповіла про стан медичного обслуговування населення на території Ліплявської сільської ради та перспективи розвитку медичної галузі у 2021 році. Відповіла на гострі питання присутніх щодо діяльності фармацевтичних закладів на території громади. Подякувала сільському голові та депутатам сільської ради за розуміння та підтримку медичних закладів Ліплявської територіальної громади. Відмітила, що заклади оснащені відповідно до медичних протоколів і надаються всі послуги пацієнтам.

Депутати затвердили сільські програми: Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Ліплявської сільської ради на 2021 – 2025 роки, Програму протидії тероризму на території Ліплявської сільської ради на 2021-2022 роки, Програму забезпечення функціонування об’єднаного трудового архіву сільських територіальних громад Черкаського району на 2021 – 2025 роки, Програму організації та фінансування громадських робіт у 2021- 2025 роках.

         Прийняти ряд рішень із земельних питань.

       Всі питання порядку денного були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій сільської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису