Фото без опису

Дорогі жінки!

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Жінка-мати, берегиня сімейного вогнища, улюблена і вірна супутниця-дружина, сестра, бабуся, подруга – всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи на подвиги, творчість, працю. Заради вас, в ім'я вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашої громади і всієї країни. Серед вас є депутати, громадські діячі, керівники підприємств та організацій, працівники освітньої та медичної галузей, діячі культури і службовці, підприємці та працівники сфери обслуговування, торгівлі, поштових відділень, працівники сільського господарства, лісового господарства та соціальної сфери.   

Світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру в те, що світ буде врятований.

У це чудове свято від усієї душі бажаю всім жінкам щастя. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.  Хай у Ваших оселях завжди панують мир, любов, злагода та добробут, а у вашому серці щодня живе весна.

 

 

З повагою

Сергій Геращенко, Ліплявський сільський голова