Фото без опису

 

Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії і любові. В цей день вітають жінку, від якої пішло все прекрасне на землі. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з найкращих, найсвітліших свят всіх жінок - 8 Березня.

Хоча за календарем весна вже й настала, але переможна її хода починається саме з цього свята. Вже ніщо не може завадити сонцю долати крижані окови зими й дарувати всьому живому своє тепло.

Напередодні цього прекрасного свята, 6 березня, в Ліплявській сільській територіальній громаді відбулася концертна програма «Пліткарський ярмарок», на якому вітали та вшановували Жінку - берегиню роду, трудівницю, кохану, наречену.

Сільський Будинок культури села Келеберди зустрів жителів громади гарно та зі смаком прибраною сценою.

Перед присутніми виступив сільський голова Сергій Геращенко: «Хто краща берегиня сімейного вогнища як не жінка? Наша громада - це справжня сім’я, яка, мабуть, аж на 70 відсотків складається з жінок. Основні завдання лягають на представниць прекрасної статі. У цей день я щиро вітаю наших жінок і хочу побажати: тепла, добра, любові, сімейного затишку, більше посмішок та всіх гараздів.

Тож дивуйте жінок, бережіть їх і даруйте їм радість та позитивні емоції не лише 8 Березня, а й щодня. Зі святом любі і дорогі представниці прекрасної статі, щастя Вам, ніжності, кохання!».

З добрим, прекрасним, сонячним днем усіх жінок вітали своїми музичними номерами учасники художньої самодіяльності закладів культури Ліплявської громади.

Концертна програма порадувала присутніх піснями, віршами, сценками. Багато ніжних, лагідних, приємних слів звучало зі сцени про жінку, маму, бабусю.

Святкову атмосферу у залі підтримували вітаннями та побажаннями добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових досягнень, концертні номери, які щиро прозвучали від аматорів Ліплявського сільського клубу, Прохорівського сільського клубу, Келебердянського Будинку культури та Сушківського Будинку культури.

Також Ліплявська громада славиться і талановитими майстринями. Свої роботи глядачам представили  Ольга Хорошун, Тетяна Запорожець та Олена Несен.

І, звичайно ж, яке свято весни без квітів? Сільський голова Сергій Геращенко та депутат Ліплявської сільської ради Іван Слюсар привітали всіх учасниць ярмарки квітами.

Дуже хочеться, щоб в атмосфері цього свята ви забули про негаразди, проблеми і турботи, на які, на жаль, таким багатим є наше сьогодення.

Святковий концерт минув, але приємні враження і настрій залишились.

Адже, Міжнародний жіночий день - це свято оновлення і сподівань на краще життя та перемогу добра!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису