Фото без опису

Вакцинація – це не гарантія того, що Ви не захворієте, але це гарантія того, що ускладнення під час COVID-19 оминуть вас або будуть мінімальними.

Сьогодні 02.04.2021 в Ліплявській амбулаторії загальної практики перші 20 жителів Ліплявської громади вакцинувались від COVID-19. Дві ампули по 10 доз в термосумці з дотриманням температурного режиму доставили з КНП «Канівський ЦПМСД». При вході в медичний заклад, у всіх бажаючих вакцинуватись, електронним термометром вимірювали температуру тіла. Потім пройшовши огляд у сімейного лікаря, отримавши дозвіл на вакцинацію та заповнивши відповідні документи люди проходили до маніпуляційного кабінету на щеплення. Ще пів години після щеплення всі перебували у кімнаті очікування під наглядом медичного персоналу, де отримали пам’ятки вакцинованим та рекомендації  лікаря. Бажаємо всім здоров’я.

Якщо бажаєте захиститися від COVID-19, тоді не зволікайте записуйтесь на вакцинацію ЗАТЕЛЕФОНУВАВШИ ЧИ НАПИСАВШИ В ДОДАТКУ ДЛЯ СПІЛКУВАННЯ(VIBER, TELEGRAM) СПЕЦІАЛЬНО СТВОРЕНОГО НОМЕРУ ТЕЛЕФОНА 063-365-24-08 КНП «КАНІВСЬКИЙ ЦПМСД»

1.Зателефонуйте або напишіть в додатку для спілкування на номер 063-365-24-08.

2. Надайте оператору свої дані (ПІП, номер телефону, адреса проживання).

3.   Зверніться до свойого сімейного лікаря.

Важливо! Зараз формується саме список очікування на вакцинацію. Коли настане етап вакцинації групи, до якої ви належите, з вами зв’яжуться та запропонують обрати конкретну дату та час щеплення.

Усі щеплення є добровільними й безоплатними.

Будьте здорові!

Фото без описуФото без опису