Весна завжди пробуджує світле та добре в тих небайдужих душах, в яких це озиме зерно було закладене з осені.

З приходом весни все оживає в природі, оживає душа. Весна вселяє надію, посилює бажання жити  і жити у чистому та охайному селі, яке так потребує нашого з вами піклування та бережливого ставлення.

Приводити до порядку свій округ стало доброю традицією серед жителів хутора Діброва Ліплявської громади, які і в цьому році, традиційно згуртувавшись, знайшли час і долучилися до спільної і благородної справи, а саме наведення порядку після зимового періоду і підготовки до Травневих та Великодніх свят.

З початку квітня було проведено два суботники по прибиранню територій біля дитячої площадки, башні, кладовща та розчищення вулиць. У першому суботнику активно працювали  працівники СКП «Добробут»  та місцеві жителі:

Коок Андрій, Рожко Людмила, Сивоволова Наталія, Малашенко Микола, Пиленок Віра, Андренко Юрій, Прудько Віктор, Федорова Тамара, Роздобудько Ніна, Хворостина Анатолій, Савченко Василь, Січевська Ніна, Бавольський Микола, Харченко Людмила.

 Суботнього сонячного дня до другого суботника долучилися :

Рожко Олександр, Рожко Людмила, Сивоволов В'ячеслав, Сивоволова Наталія, Тутарова Ірина, Решітько Тамара, Білоус Ірина, Панченко Ніна, Сапожніков Аркадій, Сапожніков Станіслав, Ляшко Ліна, Карандась Анатолій, Хорошун Павло, Василенко Ірина, Савченко Василь, Пасічний Микола, Сидоренко Ольга, Харченко Людмила та  активна молодь нашої громади: Герасименко Маша - організатор, Кремер Богдана, Ляшко Андрій, Литвин Віта, Джулай Володимир, Миронов Нінкіта, Комаровський Володимир і маленька помічниця Василенко Аня.

Як говорять Хуторяни: «Ми разом хочемо подарувати нашому куточку охайний та святковий вигляд, зробити його затишним та по весняному привітним, адже саме від нас, від нашої культури і свідомості залежить чистота сіл, вулиць, дворів і будинків».

 

Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко висловлює свою вдячність   за взаєморозуміння, підтримку та активну участь всім хто доклав власних зусиль в проведенні заходів з прибирання населених пунктів громади та бажає всім міцного здоров’я, благополуччя, сімейного затишку,  мирного неба, успіхів у роботі та навчанні.