Фото без опису

З метою розвитку волейболу в Ліплявській сільській територіальній громаді, підвищення значимості фізичної культури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя, 20 травня 2021 року на базі комунального закладу «Келебердянський ліцей» Ліплявської сільської ради Черкаської області відбулися змагання з волейболу серед команд закладів загальної середньої освіти Ліплявської та Бобрицької сільських рад Черкаської області.

Змагання відкрив Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко. Він привітав всіх учасників, побажав їм позитивних емоцій та хорошої гри.

Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за титул найкращої.

У гострій, безкомпромісній боротьбі першу сходинку серед хлопців зайняла команда Ліплявської сільської ради, другу - збірна команда хлопців Бобрицької сільської ради.

Збірна команда дівчат Бобрицької сільської ради посіла перше місце, а команда дівчат Ліплявської сільської ради отримала друге місце.

Команди, які брали участь в змаганнях з волейболу показали гідну майстерність та бажання перемогти. Учасники змагань були нагородженні грамотами Ліплявської сільської ради та подарунками.

Цей ігровий день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції! Вітаємо переможців змагань та бажаємо всім юним волейболістам продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!