Фото без опису

Уже традиційно в останню суботу травня структурний підрозділ дошкільної освіти КЗ «Келебердянський ліцей» «Журавлик» випускає своїх найстарших вихованців – майбутніх першокласників, де 7 маленьких хлопчиків та 3 дівчаток попрощалися із стінами рідненького дитячого садочка.

Привітати маленьких випускників завітала начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Ліплявської сільської ради Тетяна Зверева

У своєму вітальному слові вона сказав: «Дорогі дітки, шановні батьки. Сьогодні важлива подія, як для дітей так і для батьків, адже малята вперше випускаються з дитячого садочка. Вітаю дітей, батьків, вихователів з першим випуском. Бажаю міцного здоров’я, щастя, радості, мирного неба, успіхів у навчанні» та вручила дипломи випускника садочку і подарунки від сільського голови Сергія Геращенка.

Концерт, маленькі випускники, присвятили своїм вихователям та батькам, адже саме вони створювали усі умови, щоб виявити таланти та вміння дитини, розвинути їх. Декламуючи вірші, діти прославляли рідний садок, висловлювали свої мрії на майбутнє.

Дитинство - найбезтурботніший, щасливий час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо – який же це щасливий світ! Тож нехай у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов’язково здійсниться дитяча мрія.