Фото без опису

У житті у кожного з нас є чимало пам’ятних подій. Одна із таких - останній випускний бал у дитячому садочку.

28 травня 2021 року у структурному підрозділі дошкільної освіти КЗ «Ліплявський ліцей» «Веселка» 24 дітей старшої дошкільної групи прощалися зі своїм безтурботним дитинством, зі своїми молодшими друзями. Молодші діти вітали майбутніх першокласників, а випускники радували своїх батьків: танцювальними композиціями, пісенними, гумористичними сценками, забавними ігровими моментами, віршиками…

Перший дорослий бал, коли дівчатка як наречені у святкових сукнях разом із галантними кавалерами танцюють свій перший у житті - і водночас прощальний - вальс у дитячому садочку.

На свято завітали Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко та начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Тетяна Зверева. В привітальних словах вітали маленьких випускників із першим у їхньому житті випускним та побажали сміливо і впевнено увірватися в атмосферу шкільного життя, з легкістю ловити всі знання. А поки є час, як слід відпочити, награтися і підготуватися до важливого кроку у доросле шкільне життя. Також кожному маленькому випускнику подарували  подарунок.

Чудове свято прощання з дитячим садочком надовго залишиться в серцях вихованців дошкілля «Веселка». Попереду на них чекають незвідані далі, відкриваються тисячі доріг і стежинок.

Літній час пробіжить, як одна мить, і маленькі випускники-сонечка переступлять шкільний поріг, назавжди залишивши у своїх серцях світлі спогади про дошкільний заклад і спільну світлину, зроблену на згадку.

Фото без опису