Департамент агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації інформує про проведення 16-18 червня 2021 року у м. Черкаси на території аеропорту «Черкаси», вже традиційного щорічного агропромислового експо-фестивалю „AGROSHOW Ukraine 2021".

 

Організатором заходу виступає ТОВ «БІЕИЧ» та співорганізаторами є Черкаська обласна державна адміністрація. Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 

AGROSHOW Ukraine 2021 орієнтований, як на лідерів агропромислового ринку, так і на нових гравців та амбіційних стартаперів. Всі учасники матимуть змогу вигідно представити свій продукт завдяки унікальним рекламним можливостям. Маркетинговий відділ співпрацює з учасниками і кожен може отримати безкоштовну консультацію щодо ефективної участі у виставці.

 

AGROSHOW Ukraine 2021" буде представлений наступними тематичними розділами: сільгосптехніка та обладнання, рослинництво та агрохімія, тваринництво, біоенергетика, сучасні енерго- та біотехнології, агроекономіка та управління, інформаційні технології та агросервіс, траспорт.

 

З        додатковою         інформацією        можна        ознайомитись         на

веб-сайті: https://agroshow.com.ua та за контактними телефонами 38(068) 485-83-86,8(047)250-00-65.