Фото без опису

От і пройшов ще один навчальний рік. Свято останнього дзвоника – радісне й сумне водночас. Для першачків – це щастя ще непізнаваного смаку навчання та шкільної дружби, а для випускників – прощання з дитинством. 

По-сімейному тепло і водночас урочисто було 8 червня 2021 року проведено свято Останнього дзвоника у закладах освіти Ліплявської сільської ради -  КЗ «Ліплявський ліцей» та КЗ «Келебердянський ліцей». Право відкрити урочисті лінійкі було надано директорам закладів загальної середньої освіти Кубар Г.М. та Мірошник В.М.

Із щирими словами побажань звернулася до учнів та вчителів Ліплявської сільської територіальної громади начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Ліплявської сільської ради Тетяна Зверева: «Шановні друзі! Ось і прийшов той час, на який всі ви так довго чекали. Для вас пролунає останній дзвоник. Малечі він сповістить про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочу побажати, щоб вони були незабутні, веселі та цікаві. Знаю, що восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям.

Для випускників цей останній дзвоник буде трошки сумним, тому що він сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Я дуже хочу, щоб всі молоді люди вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію. Впевнена, що всі ми - батьки та вчителі - пишатимемося вашими досягненнями».

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням початкових класів за відмінні успіхи у навчанні.

Також на святі була присутня начальник відділу з охорони навколишнього середовища ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ніколаєнко С.М. Спільно плану екологічних заходів між виконавчим комітетом Ліплявської сільської ради та ПрАТ «Миронівська птахофабрика» було проведено екологічну акцію до Міжнародного дня Землі «Звільнимо громаду від паперу!», в якій взяли участь 12 учнів та природоохоронну акцію «Первоцвіти шукають захисту!», учасниками якої стали 45 дітей.

Світлана Миколаївна підвела підсумки проведених акцій та нагородила переможців і учасників.

Перемогу в екологічну акції до Міжнародного дня Землі «Звільнимо громаду від паперу!» здобули учні, які зібрали найбільше макулатури:

І місце – Лозінська Аліна, учениця 7 класу КЗ «Ліплявський ліцей»,

ІІ місце – Савченко Влада, учениця 7 класу КЗ «Ліплявський ліцей»,

ІІІ місце - Василець Дмитро, учень 7 класу КЗ «Ліплявський ліцей»,

ІІІ місце - Савченко Катерина - учениця 7 класу КЗ «Ліплявський ліцей».

У природоохоронній акції «Первоцвіти шукають захисту!» переможцями стали:

Переможці нагороджені грамотами та подарунками, учасники акцій отримали заохочувальні подарунки та подяки.

І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали випускникам дев’ятих та одинадцятого класів. А від початкової школи це право отримали учень 4 класу Скопець Андрій та учениця 1 класу Попова Софія.

Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі !