Яскравий, стильний, запальний випускний пройшов для учнів 4 класу КЗ «Ліплявський ліцей» 8 червня 2021 року. 13 хлопчиків та 9 дівчаток перейшли у середню ланку навчання!

Чотири роки тому, вони тільки прийшли до школи, а вже сьогодні - відсвяткували свій перший випускний. Зовсім нещодавно, ці учні починали вчитися читати і писати, рахувати і малювати, але за 4 роки початкової школи вони встигли списати вже не один зошит, прочитати багато підручників, подорослішати, знайти нових друзів. Але це тільки початок!

Їх шкільне життя у початковій школі було цікавим і веселим, але попереду їх очікує не менш насичена, різноманітна і яскрава середня школа - нові предмети, нові вчителі, нові злети та падіння.

Урочиста частина випускного пройшла на подвір’ї КЗ «Ліплявський ліцей» Ліплявської сільської ради, яке було прикрашене кульками, квітами та дитячими посмішками.

До цієї події діти разом з класним керівником Шевченко С.М. підготували концерт, на який запросили батьків та вчителів.

Зі святом, з успішним закінченням початкової школи та вступом у доросле життя випускників привітала начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Ліплявської сільської ради Тетяна Зверева: «Перший випускний вечір - це завжди хвилююча і одночасно святкова подія для всіх. Можна відчути себе по-справжньому дорослими і впевненими учнями! 

Нехай попереду ще багато років навчання, а сьогодні можна відпочити і порадіти своїм першим успіхам, досягненням. Адже у вас їх чимало і кожне, нехай навіть і найменше на перший погляд, заслуговує на окрему увагу, похвалу і великі овації.

Тож, прийміть мої найщиріші вітання і намагайтеся бути найкращими учнями школи!».

Прощання з початковою школою випускники відмітили запальними танцями, сучасними піснями, гарними віршами, гарними побажаннями!

Випускний бал став хвилюючим моментом, як для самих дітей, так і педагогів, батьків. Адже вони переступили певний рубіж у шкільному житті.

Середня школо - здрастуй! А початкова - прощавай!

Вітаємо випускників і бажаємо їм гарного літнього відпочинку, піднесеного настрою та якнайбільше приємних подій!