Фото без опису

Виконавчий комітет сільської ради, з метою консультаційної допомоги з питань пенсійного забезпечення населенню організував виїзний прийом громадян фахівцями управління Пенсійного фонду України та Канівського міськрайонного центру зайнятості в с. Озерище.

Жителів села цікавили питання щодо індексації пенсій, їх перерахунку, умов виходу на пенсію, переходу з одного виду пенсії, збільшення розміру пенсійних виплат, отримання довідок про пенсійні виплати та інші.

Фахівці надали вичерпні консультації щодо пенсійних виплат, порядку перебування в Центрі зайнятості та допомоги у працевлаштуванні.

Одночасно директор КЗ "Центр надання соціальних послуг Ліплявської сільської ради" Дурицький М.А. та староста села Озерище Захарченко Т.В. відвідали громадян, яким надаються соціальні послуги. Підопічні відділення соціальної допомоги вдома подякували за підтримку самотніх громадян, осіб з інвалідністю через доставку продуктів харчування, медикаментів, оплату житлово – комунальних послуг та вирішення інших життєво важливих питань.