Фото без опису

 

Це запитання чуємо щодня, як в сільській раді так і на вулиці. Діти з нетерпінням чекають завершення будівництва, а дорослі гадають «Що там будують? Магазин? Бар? Чи що ???» Так, не всі дорослі часто слідкують за новинами в Інтернеті, тож нагадуємо.

Триває реалізація проєкту «Облаштування місця для катання на скейтах та роликах – «СКЕЙТПАРК» в селі Ліпляве біля ставка. Проект реалізується завдяки перемозі у конкурсі мікрогрантів  «ЧАС ДІЯТИ,  УКРАЇНО 2020»,  грантодавцем якого є БО «БФ «МХП-Громаді». Планова вартість проєкту 200 тис. грн., в тому числі залученні грантові кошти 50 тис.грн.

Мета проєкту – безпека на дорогах, зменшення кількості дітей які катаються по проїзній частині шляхом створення зони активного відпочинку для прихильників катання на скейтах, самокатах, велосипеді тощо.

Ідею для проекту подала ініціативна група батьків, діти яких любителі рекреативного активного відпочинку та нового поширеного виду спорту.   Активісти групи інформували про проєкт та проводили збір коштів на реалізацію проекту з жителів села Ліпляве шляхом обходу дворів.

Наразі роботи по реалізації проєкту тривають. За кошти сільської ради проведено будівельні роботи по бетонуванню площадки. Грантові кошти та кошти зібрані від небайдужих жителів громади будуть спрямовані на придбання конструкцій (бар’єрів) для катання. В даний час проводиться робота по організації закупівельних процедур.

Збір коштів від громадян ще триває! Тож всі бажаючі взяти участь у реалізації проєкту, а саме допомогти фінансово, можуть зробити свій посильний внесок. Скринька для благодійних внесків знаходиться в сільській раді.

Термін завершення проекту - серпень 2021року.

 

Начальник відділу економічного  розвитку

та інвестицій Валентина ІВАНОВА

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису