Перш за все, хочу подякувати голові Ліплявської ОТГ Геращенку Сергію Валентиновичу за всебічну підтримку та миттєве рішення всіх питань! Саме з його слів: "Робіть - у вас все вийде!" - все почалося.

Керівник проекту: Савченко Оксана (написання та захист проекту, закупівля обладнання, домовленості з підрядниками, організація та проведення конкурсу поробок, інформаційні оголошення, ведення звітності, проведення відкриття та ін.)

Наша ініціативна група, яка на різних етапах допомагала в реалізації проекту (було проведено не один "суботник"):

Савченко Оксана та Владислав, Завальські Сергій та Юлія, Панкруша Вадим та Оксана, Протасенко Іван та Інна, Боровик Світлана, Логвиненко Таня, Марчук Ольга та наші діти, заради яких ми все і затіяли.

Наші спонсори:

БФ МХП- Громаді - 50000грн.

Ліплявська сільська рада- 40000грн.

Наші партнери:

СКП "Добробут" (вивіз сміття, чистка чагарників, завезення піску, перенесення блоків огорожі),

Лісництво, ТОВ "АБСОЛЮТГАРАНТ", ТОВ "Інтербуд", ТОВ "КАНІВ ГРАНІТ", ТОВ "Урожай" (завезення піску, планування території).

Благодійні внески:

Савченко Владислав 4000 грн ( гойдалки для малюків, декоративні хатинки для пташок, саджанці живоплоту, транспортні витрати, фарба, оголошення, почтові витрати, розхідні матеріали), Завальські Сергій та Юлія 800 грн (друк оголошень, сміттєвий бак, солодкий стіл на відкриття), Шевчук Ігор 500 грн (приз переможниці конкурсу поробок Душко Марії та святкове оформлення майданчика на відкриття), Марчук Ольга 200 грн (к-т кріплення для гамаку), Боровик Олег 2000 грн (фарба та пензлики).

Консультації та документальний супровід - Іванова Валентина та Михайло Савченко.

Куратор проекту від Благодійний фонд "МХП-Громаді" - Тарасевич Анна.

Інформаційний супровід - Юрженко Жанна.

Спортивне обладнання - інтернет магазин "Neposeda "

Дерев'яні споруди - ФОП Боровик О.

Вибачте, якщо когось не згадала, бо бажаючих допомогти було багато! Але були такі, що й відмовили у допомозі (дякую Богу - таких були одиниці)!

Всім нам велике Спасибі за чудову роботу та відмінний результат!

А особлива подяка - моєму чоловікові Владиславу та нашій сім'ї! З ними я можу братися за будь-яку справу і бути впевнена у її благополучному завершенні!

Було не легко, але все можливо!

 

Оксана Савченко, керівник проекту «Мауглі»,

жителька с.Ліпляве