Фото без опису

 

Після закінчення 2020-2021 навчального року педагогічні колективи влітку приклали максимум зусиль, щоб на належному рівні підготувати заклади загальної середньої освіти до нового 2021-2022 навчального року. За цей період було проведено поточні та косметичні ремонти шкільних приміщень.

Ремонт у закладі освіти – компетенція місцевої влади, яка є його власником та, відповідно, утримувачем. 

Відповідно заклади загальної середньої освіти, які знаходяться на території Ліплявської сільської територіальної громади, є комунальною власністю Ліплявської сільської ради Черкаської області.

В кінці навчального року керівники закладів освіти подали запити до сільського голови з переліком потреб щодо ремонтних робіт.

Всі матеріали для ремонтних робіт   закладів освіти   (фарба, лінолеум, шпалери, клей, тюль) було придбано виключно за кошти виконавчого комітету Ліплявської сільської ради, а саме: для ремонту КЗ «Келебердянський ліцей» було придбано матеріали на суму 24927 грн., для ремонту КЗ «Ліплявський ліцей» матеріали для ремонту загальною сумою 26959 грн.

Все це стало можливим завдяки постійній підтримці сільського голови Сергія Геращенка, депутатів та виконавчого комітету Ліплявської сільської ради. Тож всім щиро вдячні за турботу, а також дякуємо за посильну  фізичну допомогу батькам та всім працівникам закладів освіти, які долучилися до ремонту.

 

Ірина Слободяник, головний спеціаліст відділу

освіти, молоді, спорту та культури

Фото без описуФото без описуФото без опису