Фото без опису

Шановні жителі Ліплявської громади!

Щиро вітаю вас із національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Цього року незалежна Україна відзначає своє 30-річчя. За ці роки всі ми пройшли шлях із визначними досягненнями та випробуваннями, із успіхами та труднощами, але він непохитно веде до укріплення нашої могутності та незалежності.

День Державного Прапора і День Незалежності України – це пам’ять про цілі покоління наших предків, які творили націю та боролися за державність. Це Дні, коли на світовій мапі з’явилася нова суверенна держава Україна із своїми державними символами.

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця — як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

Щиро вдячний вам, шановні земляки, за те, що своєю напруженою працею, своїм розумом і талантами зміцнюєте і примножуєте економічний потенціал держави і нашої громади. Бажаю вам натхнення та невичерпної енергії, нових звершень і творчих злетів задля зміцнення та процвітання нашої рідної України. Зичу здійснення всіх ваших сподівань! Щастя, добра і достатку кожній родині!

 

                З повагою,

Ліплявський сільський голова Сергій ГЕРАЩЕНКО