Фото без опису

Весело та цікаво відбулося свято з нагоди Дня Незалежності України в селі Сушки Ліплявської територіальної громади.

Тепло привітав усіх зі святом сільський голова Сергій Геращенко: день Незалежності України в Ліплявській громаді цього річ відбувається під гаслом єднання. Маленькими кроками ми йдемо у майбутнє. Вся країна і наша громада, зокрема. За цей незначний термін ми зазнали чимало змін. Одна з яких – децентралізація, що перетворила нашу громаду в дружню родину.

Сергій Валентинович побажав  нашій державі та громаді миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та нашої громади!

Виступили на концерті відомі у громаді колективи та сольні виконавці. Учасники дійства, діти та дорослі, своїми піснями та танцями принесли масу задоволення присутнім на святі. Гучними оплесками  глядачі дякували артистам за виступи.

Святкування Дня Незалежності України в селі Сушки пройшло у теплій і дружній атмосфері. Розваги для малечі, виїзна торгівля та веселощі біля місцевого клубу. Такі свята об’єднують людей, тому що єдність – велика сила народу.