Вже не перший рік Благодійний фонд "МХП-Громаді" реалізовує на територіях присутності підприємств компанії медичний проект «Лікар для села».

Цього разу для жителів Ліплявської громади було організовано виїзний прийом лікаря-кардіолога. На огляд до обласного кардіолога записалися 25 місцевих жителів. Під час прийому вони отримали кваліфіковану консультацію, розшифровку кардіограм та відповідні рекомендації.

Координатор проекту Єфімцев Микола Петрович відзначив професійний підхід до заходу з боку місцевих медиків: «Завідувачка Ліплявської амбулаторії ЗПСМ Людмила Жуковська дуже фахово визначила жителів громади, які у першу чергу потребували професійної консультації. Завдяки цьому виїзний прийом було проведено ефективно й з користю для людей».

Під час зустрічі, медичним працівникам передали благодійну допомогу -  30 одноразових захисних комбінезонів.  Сільський голова Сергій Геращенко зауважив  що завдяки проекту якісна медицина для сільських людей стає доступнішою і виказав надію що цей проект з залученнях фахівців різного профілю і надалі буде реалізовуватись в громадах.