Фото без опису

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна, освічена і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Плідна робота закладу освіти, особливо його матеріально-технічне забезпечення, в сучасних умовах не можлива без спонсорської підтримки та нашої влади, які завжди і словом, і ділом приходять на допомогу нашому освітньому закладу.

Не залишились осторонь від доброї справи і в цьому році: голова громади Геращенко Сергій Валентинович. Цього року ми отримали відчутну допомогу в поповненні матеріальної бази  нашої школи. Для інформатизації навчально-виховного процесу закуплені та передані у користування 11 ноутбуків, зроблено капітальний ремонт навчального кабінету інформатики, створено комфорт та затишок.  Завдяки реалізованому проекту, наші діти мають змогу йти в ногу сучасним життям, тому що  інформаційні технології є невід’ємною частиною сучасного світу, вони значною мірою визначають подальший економічний та суспільний розвиток людства. У цих умовах сучасних змін вимагає й система навчання, адже нині якісне викладання дисциплін не може здійснюватися без використання засобів і можливостей, які надають комп’ютерні технології та Інтернет.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи КЗ «Келебердянський ліцей» висловлюють щиру подяку сільському голові Сергію Геращенку, виконавчому комітету та депутатському корпусу Ліплявської сільської ради за натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашого села, за підтримку та допомогу школі.  

 

 

Людмила Царенко,  вчитель інформатики

 КЗ «Келебердянський ліцей