Фото без опису

30 серпня 2021 року у актовій залі Келебердянського Будинку культури  відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників Ліплявської сільської  територіальної громади.

На конференцію були запрошені педагогічні працівники, Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко, працівники освіти. В роботі конференції прийняли участь Ліплявський сільський голова Сергій Геращенко, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Ліплявської сільської ради Тетяна Зверева, головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Ліплявської сільської ради Ірина Слободяник, інспектор відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету Ліплявської сільської ради Юлія Гончаренко.

До порядку денного конференції було включено питання "Про підсумки діяльності закладів освіти у 2020-2021 навчальному році та розвиток закладів освіти Ліплявської громади у 2021-2022 навчальному році".

Під час роботи конференції були підведені підсумки роботи за минулий рік, відзначені досягнення у роботі педагогічних колективів, а разом з тим - акцентувалась увага на помилках та упущеннях у роботі, пошуку шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади, визначені також завдання на новий навчальний рік.

До учасників серпневої педагогічної конференції звернувся сільський голова Сергій Геращенко, який привітав всіх присутніх з початком навчального року. «Вчитель - це не професія, це покликання, яке надихає, дає сили та ідеї. Це особливе відчуття значимості, яке присутнє у кожного, хто пов’язаний із дітьми. Ви, педагоги, формуєте майбутнє, від вас залежить патріотичність нашого покоління. І напередодні навчального року я закликаю вас стати творцями нашого майбутнього, стати співавторами нашої освітянської реформи і тоді вона буде такою, якою повинна бути» - з такими словами звернувся Сергій Валентинович до присутніх та нагородив  працівників освіти грамотами.

З вітальним словом до педагогів звернулася начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Тетяна Зверева, яка зосередила увагу педагогів на тому, що в умовах освітньої реформи «Нова українська школа» важливим є забезпечення наступності між дошкільною і початковою ланками освіти, оскільки гармонійний розвиток особистості дитини у період дошкільного дитинства та старту шкільного життя – основа подальшого її успіху в умовах безперервної освіти.

У своєму виступі вихователь дошкільного структурного підрозділу КЗ «Ліплявський ліцей» Катерина Скопець розповіла про стан та перспективи розвитку дошкільної освіти.

Про організацію виховної роботи у закладі освіти ознайомила педагог-організатор КЗ «Келебердянський ліцей» Любов Розе.

Директор КЗ «Ліплявський ліцей» розкрила питання організації навчального процесу у закладі освіти.

Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень освітян, а життя виставляє лише гарні оцінки!

За кілька днів ми з Вами переступимо поріг нового 2021-2022 навчального року.

Попереду на нас чекає велика робота. Головний виклик цього навчального року – організувати безпечний освітній процес для дітей. Потрібно шукати нові формати, які дозволять дітям отримувати якісні знання, а вчителям комфортно навчати дітей. Цей період показав, що вчителі – творчі й винахідливі особистості, які вміють виходити із будь-якої складної ситуації. На Вас, педагоги, покладається мудрість, професіоналізм і терпіння.

Щастя, мудрості, натхнення, творчості і невичерпної енергії Вам, шановні колеги.

Нехай добробут завжди буде у ваших оселях і мирне небо над нашою країною!